Gewoon blijven ademen

op 15 oktober komt Don Vitalski optreden in de studio van de Brabantse Radio en kleurenTelevisie met zijn show “Gewoon blijven ademen”

De Antwerpse Nachtburgemeester Don Vitalski komt naar de B-R-T, speciaal om daar het allerbeste van zichzelf te geven, met een doortastende waaier annex roetsjbaan van conferences over het leven zoals het is, een zuivere best-of van al zijn voorbije jaren op duizenden podia in Vlaanderen, Nederland, Canada en Suriname. Alleen voor slimme, sexy mensen met een zeer goeie smaak.

Hoe kan een mens met twee gebroken benen toch nog de straat oversteken? Waarom is het soms goéd als er, in de keuken, een broodrooster ontploft? Is er leven voor de dood? Waarom zijn relaties dikwijls beestachtig moeilijk? Al deze vragen worden één voor één beantwoord in een wervelende one man show, waar je ondersteboven van terug naar buiten komt… Van poëzie tot suspense, van romantiek tot reflectie, van taalgymnastiek tot dramatische expressie, van filosofie tot interactie, van dijenkletsers tot doordenkers. Wervelend vertolkt, sappig en solide. Onvergelijkbaar!

De opbrengst van de show gaat naar de operationele kosten van de B-R-T.

tickets kan je hier vinden

Met de B-R-T hadden we Vitalski al eens eerder te gast in onze podcast

Laat een reactie achter